Premis a les millors pràctiques en Conciliació al sector sanitari

Premi 2024

Els Premis responen al convenciment que conciliar la vida professional i personal augmenta la satisfacció dels professionals i millora i preserva la seva salut física i mental. Donar resposta a les necessitats de conciliació del col·lectiu és fonamental, tant per garantir el benestar emocional dels professionals com la qualitat de l’atenció que donen als pacients. 

El CCMC vol donar visibilitat als projectes, als professionals i als centres compromesos amb la conciliació en l’àmbit sanitari i contribuir al coneixement i a l’intercanvi d’experiències. Per això mateix, des del CCMC es generarà un banc de bones pràctiques en aquest sector que permetrà aprendre els uns dels altres i, al mateix temps, sensibilitzar la societat de la necessitat de fomentar la conciliació dels professionals de la salut.

PRESENTA EL TEU PROJECTE - CONVOCATÒRIA 2024

Convocatòria tancada.

Informació tècnica

Àmbits
  • Atenció primària
  • Atenció hospitalària
  • Altres àmbits assistencials (sociosanitari, salut mental, etc.)
Periodicitat

Anual.
La segona convocatòria s’obre el 6 de novembre de 2023 i es tancarà el 8 de febrer de 2024. La decisió dels guanyadors es prendrà el 8 de març de 2024.

Premis

Es donarà un diploma al professional o equip promotor de la idea guanyadora de cada àmbit.
S’atorgarà un segell per posar al web del centre/organitzador promotor del projecte guanyador de cada àmbit, sempre que compleixin els requisits normatius (pla d’igualtat, avaluació de riscos psicosocials, etc.).
L’equip guanyador rebrà un val de 400 € que s’haurà de destinar a una activitat que promogui la seva cohesió.
Es farà difusió de les iniciatives premiades a través de tots els canals del Consell de Col·legis de Metges de Catalunya i dels col·legis que en formen part (web, revista, xarxes socials, etc.).

Lliurament del premi

Segona edició: 21 de març de 2024 a les 17.30h, coincidint amb la setmana de la Conciliació i la Corresponsabilitat.
Els premiats faran una presentació pública breu dels seus projectes.